Kuća za odmor koja će vas očarati na prvi pogled

Kuća za odmor koja će vas očarati na prvi pogled

Hrvatska je već godinama jedna od najpoželjnijih destinacija za odmor pa ne čudi što su se upravo tamo smjestile neke od najljepših kuća za odmor.

Ova elegantno namještena kuća za odmor nalazi se na otoku Čiovo, u neposrednoj blizini prekrasne šljunčane plaže. Dobro je opremljen i nudi vam najbolje uvjete za opuštajući odmor.

U suterenu kuće naći ćete wellness zonu s whirpool, saunom, fitnes-salom te sobu za slobodno vrijeme s stolom za bazen. Vanjski bazen odlikuje se izvrsnim položajem. Uživajte u činjenici da se nalazite odmah uz more. Ova kuća za odmor ima izvrstan arhitektonski dizajn.

Unutrašnjost vile moderna je, svijetla, bistra i jednostavna. U podrumu vile naći ćete wellness prostor sa grijanim bazenom i saunom, fitnes sobu sa fitnes biciklom i opremom za treniranje, kao i bilijarski stol za još veću zabavu tijekom boravka. Vila se sastoji od 6 spavaćih soba, svaka sa vlastitom kupaonicom. U prizemlju su dvije spavaće sobe, dnevni boravak i blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja. Preostale 4 spavaće sobe raspoređene su na gornjem katu. Vila ima wifi, četiri privatna parkirna mjesta, potpuno je ograđena i pruža prekrasan pogled na more i grad Trogir.

Add Your Comment