LUXURY REAL ESTATE IN CROATIA

Pravila o (zaštiti) privatnosti

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima / korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza. Obavještavamo svoje klijente o načinu na koji prikupljamo podatke i redovito dajemo korisnicima izbor o korištenju njihovih podataka, uključujući odluku žele li ili ne da ih se ukloni s popisa za marketinške kampanje. Sve informacije o korisnicima su strogo povjerljive i dostupne samo ako su takve informacije potrebne za rezervaciju vile. Svi naši agenti i vlasnici vila odgovorni su za poštivanje načela privatnosti.

Obrada podataka

Kada posjećujete ovu web-stranicu, napravite rezervaciju, pretplatite se na newsletter, postavite nam upit ili sudjelujete u natječaju ili anketi na ovoj stranici, možda ćemo vas tražiti da između ostaloga, ostavite podatke vašeg imena, e-mail adrese, telefonskog broja i detalje plaćanja. Makic.eu će te podatke koristiti za slijedeće:

ZA PRUŽANJE NAŠIH USLUGA
ZA OBRADU VAŠE UPITA
ZA PRUŽANJE INFORMACIJA O NAŠIM NEKRETNINAMA I USLUGAMA VEZANIM UZ VASE UPITE
ZA ODGOVARANJE NA SVA VAŠA PITANJA
Ako ste pretplaćeni na naš newsletter,Makic.eu će koristiti vašu e-mail adresu u slijedeće dodatne svrhe:

DA VAM POŠALJEMO NEWSLETTER
Zaključno, bilježimo podatke za sastavljanje statistike korisnika i za osiguravanje web stranice.
Svi podaci, uključujući ali ne ograničavajući se na, vaši osobni podaci i podaci o rezervaciji će biti obrađeni od strane našeg kontrolora podataka. U svrhu analize povijesti kupnje u marketinške svrhe, vaši se podaci mogu pohraniti na poslužitelje (servere) trećih strana. Te treće strane pohranjuju i obrađuju vaše podatke po uputama Makic.eu. Ovu analizu će koristiti samoMakic.eu. Osim ako nije drugačije navedeno, vaši osobni podaci neće biti dostupni trećim stranama.

Vaša prava

U bilo koje doba imate pravo provjeriti podatke zabilježene naše od strane, a koji se tiču vas. Ako su podaci (ili dio podataka) netočni, možete zatražiti od Makic.euda prilagodi, dopuni, ukloni ili pregleda te podatke. U tom slučaju vas molimo da pošaljete zahtjev na: info@makic.eu ili običnom poštom na adresu: Novigradska 30 Umag, Hrvatska. Ukoliko ne želite primati marketinške informacije od Makic.eu koje nisu presudne za Vaše upite, molimo Vas da pošaljete e-mail na: info@makic.eu.

Kolačići (cookies)

Kolačić je mali dio podatka poslan sa web-stranice i pohranjen u internet pregledniku na vašem računalu, mobilnom telefonu ili drugom uređaju, dok pregledavate neku web-stranicu. Kolačići se mogu koristiti kako bi se pohranila Vaša personalizacija ili praćenje stranice (npr. ciljani marketing). Informacije koje su pohranjene u kolačiću, će možda u nekom trenutku biti pročitane od strane vašeg internet preglednika kako bi vam – uz druge funkcije – isporučili stranicu prilagođenu vama.

Upotreba kolačića

Kolačići vam omogućuju da u potpunosti iskoristite prilagođene značajke dostupne na ovoj web stranici, kao što su favoriti i spremanje popisa za pregled. Kolačići nam također pomažu da vam pružimo najbolje moguće iskustvo s rezervacijama, dajući nam informacije koje koristimo kako bismo poboljšali upotrebljivost i izvedbu ove web stranice. Nadalje, pomoću naših e-mail newslettera koristimo piksele za praćenje kako bismo pratili klikove na našu web stranicu.

Kako možete promijeniti postavke za kolačiće i povući vašu suglasnost

Većina internet preglednika automatski prihvaća kolačiće. Ukoliko niste prilagodili postavke vašeg internet preglednika tako da odbija kolačiće, kolačići će biti postavljeni kada nastavite pristupati ovoj web stranici. Korištenjem i pregledavanjem ove web stranice, pristajete na kolačiće koji se koriste u skladu s ovim odredbama o kolačićima. Ako ne pristajete na postavljanje kolačića ili želite povući suglasnost, možete ukloniti postojeće kolačiće iz preglednika i spriječiti postavljanje novih kolačića mijenjanjem postavki preglednika. Kako to možete učiniti, ovisiti će o pregledniku koji koristite.
Tu informaciju možete pronaći ovdje za slijedeće internet preglednike:

Google Chrome
Microsoft Explorer
Mozilla Firefox
Apple Safari

Međutim, ukoliko to napravite, moguće je da nećete moći koristiti sve opcije na našoj web stranici. Također možete tako podesiti postavke, da dobijete obavijest ukoliko je kolačić postavljen na vaše računalo. Imajte na umu da su određeni kolačići potrebni da bi web stranica mogla funkcionirati.

Kolačići korišteni na ovoj web stranici

· Kolačiči na ovoj stranici koji ne zahtijevaju odobrenje
Osnovni kolačići, također poznati kao „strogo nužni“ kolačići, omogućavaju značajke bez kojih nećete moći koristiti web stranicu prema namjeni. Oni su spremljeni na vašem računalu samo u trenutku pregledavanja web stranice.
· Kolačići na ovoj web stranici koji zahtijevaju suglasnost
Kolačići koji, u strogo pravnom smislu, nisu apsolutno neophodni kako bi mogli koristiti ovu web stranicu, no ipak ispunjavaju važne funkcije. Bez ovih kolačića, značajke koje omogućuju jednostavnu upotrebu naše web stranice više neće biti dostupne. Postavke koje napravite, kao što su izbor jezika, više se neće spremiti, pa će vas za njih pitati svaki put kad promijenite stranice. Osim toga, više nećemo imati načina predstavljati vam ponude i druge važne komunikacije koje su vam osobno prilagođene.

Kategorije kolačića koji se koriste na ovoj web stranici

Strogo nužni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice i Makic.eu ih koristi u tehničke svrhe, kao što su praćenje vašeg trenutačnog procesa rezervacije (sesije), omogućavanje nastavka rezervacije te plaćanja za rezervaciju. Ovi kolačići su kolačići sesije koji obično pohranjuju podatke u obliku sesije i pohranjuju se u privremenu memoriju i brišu se kada zatvorite internet preglednik.

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako se web stranica koristi. Koriste se za prikupljanje statističkih podataka o broju posjetitelja koji koriste web stranicu putem poveznice (linka) email newsletter-a, kako bi se izmjerio uspjeh newslettera; za prikupljanje statističkih podataka o tome kako posjetitelji koriste ovu web stranicu kako bi poboljšali način funkcioniranja web stranice i mjerili uspješnost marketinških kampanja. Ovi se kolačići koriste isključivo za poboljšanje izvedbe (performansi) web stranice, a time i korisničko iskustvo. Ovi kolačići su trajni kolačići i pohranjeni su na vašem tvrdom disku sve dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete.

Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju web stranici da sprema informacije kao što su vaš popis omiljenih stranica, korisnička imena, jezične izbore i vašu lokaciju, kako bi vam pružila poboljšane i personalizirane funkcije. Makic.eu može prilagoditi vaše iskustvo rezervacije tako što će ta web stranica biti relevantija vašim interesima i može pamtiti izbore koje ste napravili kada se vratite na ovu web stranicu (kao što je vaš popis omiljenih stranica i vila koje ste pogledali). Ovi kolačići su trajni kolačići i pohranjeni su na tvrdom disku dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete.

Marketing i ponovljeni ciljani kolačići

Ti se kolačići upotrebljavaju za prikazivanje oglasa i drugih komunikacija, bitnijih vama i vašim interesima. Makic.eu ih koristi kako bi vam pružila relevantne ponude izvan stranice www.makic.eu. Nadalje, Makic.eu koristi kolačiće kako bi nam omogućili ispunjavanje naših ugovornih obveza prema trećim stranama, npr. platiti partneru ako ste kupili nešto sa ove web stranice, slijedeći poveznicu (link) sa njihove web stranice. Ovi kolačići su trajni kolačići i pohranjeni su na tvrdom disku dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete.

Google Analytics (web analiza)

Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi kolačiće kako bi vam olakšao analizu vašeg korištenja web stranice. Općenito, informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi naših web stranica bit će prenesene na Google i spremljene na serverima u SAD-u. Aktiviranjem anonimizacije IP adrese na našoj web stranici, potpuna IP adresa je poslana Google-u i skraćena od strane Google servera u SAD-u. Google će upotrijebiti te informacije u naše ime da analizira vašu upotrebu naše web stranice, kako bi generirali izvješća o aktiviranju web stranice i pružili dodatne usluge, kao što su Google Adwords i Google DoubleClick, za upotrebu u vezi s korištenjem web stranice i interneta. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje Google posjeduje.

Sa Google-om smo sklopili ugovor o obradi podataka, koji će djelovati kao ‘obrađivač podataka’ u naše ime. Dodali smo kôd na našoj web stranici s funkcijom kako bismo osigurali da se IP adrese prikupljaju anonimno. Možete se suprotstaviti praćenju pomoću Google Analytics-a kako je gore opisano, klikom na gumb “Onemogući Google praćenje” pri dnu ove stranice. Postavit će se kolačić koji će onemogućiti buduće prikupljanje podataka kada posjetite web stranicu (takozvani „kolačić za isključivanje“). Također možete spriječiti pohranu kolačića prema odgovarajućim postavkama u vašem pregledniku kao što je opisano gore; molimo da imate na umu da tada nećete moći koristiti sve funkcije naše web stranice u njihovoj punoj mjeri.

Isto tako, možete spriječiti Googleovo praćenje opisano gore, tako što ćete preuzeti i instalirati proširenje preglednika (dodatak/ plugin) na adresi:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Dodatne informacije o zaštiti podataka za Google Analytics, dostupne su na Googleovoj obavijesti o zaštiti podataka pod “Google Analytics kolačići”: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Osiguravanje osobnih podataka

Makic.eu osigurava odgovarajući stupanj i način osiguravanja osobnih podataka. Stoga, imamo za cilj siguran prijenos podataka između vašeg računala i našeg poslužitelja (servera). Makic.eu je poduzela odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi zaštitila vaše osobne podatke od gubitka ili bilo kojeg oblika nezakonite obrade.

Makic.eu druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Makic.eu ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu obradu vaših podataka od strane tih stranaka. Za daljnje informacije savjetujemo vam da pročitate pravila o privatnosti (ako je primjenjiva) na dotičnoj web stranici.

Prilagodbe

Ova Izjava o privatnosti može se promijeniti zbog bilo kakvih prilagodbi i / ili promjena na web stranici. Stoga je poželjno redovito konzultirati ovu izjavu o privatnosti.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja vezano uz Pravila privatnosti Makic.eu, molimo vas da kontaktirate info@makic.eu ili običnom poštom na adresu: Novigradska 30 Umag, Hrvatska 2, 10090 Zagreb, Hrvatska.