Čarobna villa za potpuni doživljaj Istre

Čarobna villa za potpuni doživljaj Istre

Idiličan seoski krajolik prepun zelenila, okružen šumom idealan je za bijeg od svakodnevice i stapanje s prirodom za potpun doživljaj odmora. Ova hrvatska regija nadaleko je poznata po prekrasnoj prirodi, vrhunskoj gastronomiji i seoskom šarmu kojeg upotpunjuju malena seoska gospodarstva u okruženju gdje možete uživati svim čulima i osjetiti Istru točnu onakvu kakva je – jednostavno predivna i neodoljiva.

Ova vila nalazi se u blizini grada Umaga, malog hrvatskog grada s lukom na sjeverozapadnoj obali Istre, samo nekoliko kilometara od hrvatsko-slovenske granice. To je poznato poslovno i turističko središte, 40 km od Trsta, 150 km od Ljubljane i 50 nautičkih milja od Venecije. Umag je prvi grad pri ulasku u Istru s sjevera. Već ulaz na Istri sa sjevera nadahnjuje šarmom, raznovrsnošću i bogatstvom.

Ova luksuzna i udobna vila dio je stambene zgrade s cca 12000m2 i sadrži šest nevjerojatno lijepih i neovisnih kuća. Svaka od 6 kuća ima svoj vlastiti šarm i osobnost. Veličina kuće je između 140m2 i 160m2 stambenog prostora. Svi zajedno čine primamljivu i zavodljivu cjelinu.

Bez obzira želite li kuću koristiti za sebe ili za iznajmljivanje, odlučite li sami, strukturni raspored obje opcije dostupan je vama.

Add Your Comment